Nybörjarkurser Grönt kort år 1

Är du sugen på att börja spela golf? I så fall har du kommit alldeles rätt! Abbekås Golfklubb startar nämligen kurser för nybörjare, sk. Grönt kort kurser, kontinuerligt efterhand som det finns tillräckligt många anmälda.

Kurserna sträcker sig oftast över fem lektionstillfällen där varje pass varar i en timme. Under dessa tillfällen går vi igenom grunderna i sving, närspel och putt samt de grundläggande reglerna.
Instruktör på kurserna är våran PGA Pro Steve Hatton.

Kostnad för kursen är 595 kr och medlemskapet kostar 1655 kr, alltså totalt 2250 kr
Det innebär att man efter avslutad kurs ges möjlighet att spela obegränsat på Abbekås Golfklubb under hela året.
Efter kursen slut blir man tilldelad en sk fadder som tar med er ut på banan vid några tillfällen. Tanken är att faddern vid dessa tillfälle ska vägleda den nya golfaren så att hen därefter kan spela på egen hand och / eller tillsammans med andra.

Anmälan till Nybörjarkurs sker till vårt kansli på 0411 - 533233 eller till mailadress info@abbekasgk.se
Det går också att anmäla sig till kurs genom att klicka här där man längst ner på sidan hittar ett anmälningsformulär dä man skriver i sina uppgifter, klickari att man vill bli medlem och gå kurs, samt trycker på skicka knappen.
Vi tar därefter kontakt med dig med mer information angående kursen och medlemskapet.

Har ni frågor angående kursen kan dessa ställas direkt till Steve Hatton på 072 - 501 10 80 eller hans mailadress steve.hatton@bluewin.ch

Välkomna med er anmälan!

 

Nybörjarmedlem med kurs år 2

Vi erbjuder alla nybörjare att man även sitt andra år kan vara Nybörjarmedlem och även det året kan man köpa en kurs för 595 kr.

Medlemskapet kostar år två 2560 kr och det innebär att man precis som första året kan spela obegränsat på vår bana i Abbekås, om man har 54,0 eller bättre i hcp.
Däremot så har man inte tillgång till de greenfe samarbeten vi har med andra klubbar och man kan inte spela till Sydpoolen pris på andra banor.

Totalt blir kostnaden för både medlemskap och kurs 3155 kr.

Vill man gå en kurs även år två så har man två alternativ;

* Man kan gå kurs i grupp på samma sätt som man gjorde år 1, men år två är kursen över fyra tillfällen och en timme per gång. Vi startar kurser kontinuerligt men vi vill ha minst fyra deltagare anmälda för att starta en kurs.

* Man kan välja att köra individuellt vid två tillfällen a 45 minuter per gång.

Båda alternativen kostar 595 kr år 2023.