Teen Cup Regionfinal 2020

Tisdagen den 11 augusti står Abbekås GK som värd för Regionfinalen i Teen Cup 2020 Teen Cup är den största golftävlingen för ungdomar i åldrarna 13-16 år i Sverige. Tävlingen börjar som ett klubbkval på en massa klubbar där man går vidare till ett sk. Gruppkval som sedan följs av Regionfinal. De två bästa spelarna i respektive klass går från Regionkvalet vidare till Riksfinal i Teen Cup som spelas på Öijareds GK den 29-30 augusti

Vi hälsar alla deltagare hjärtligt välkomna till Abbekås den 11 augusti.
Första start kommer att ske kl. 08.00 med åldersklasserna F och P.16 som spelar 36 hål.

Inspel kan ske valfri dag vid ett tillfälle innan tävlingen. Bokning via Min Golf eller genom telefon 0411 - 533233 till receptionen.

Som säkert alla vet så råder lite speciella omständigheter i år med anledning av Corona pandemin.
Det innebär bl.a. att det råder totalt publikförbud ute på banan under tävlingens genomförande.

I nedanstående filer från SGF kan ni läsa om vad som gäller angående publikförbud och annat som är lite speciellt i år.