Juniorträning 2018

Välkommen till golfträning med Abbekås Golfklubb!!

Golfsäsongen 2018 närmar sig raskt och det är dags att anmäla sig till årets juniorträning. Starten för årets organiserade gruppträning sker V.15, exakt vilka dagar och tider återkommer vi till.

Vi erbjuder träning i grupp vid två tillfälle per vecka fr.o.m. V.15 - 40 i olika grupper under vardagar tisdag - torsdag utan uppehåll på sommarlovet.
Har man lite lägre ambitionsnivå finns också möjligheten att endast träna vid ett tillfälle per vecka.
Det innebär totalt 48 (alt 24) träningstillfälle, vilket vi vet främjar golfutvecklingen.

Under sommarveckorna, V.24 - 33 sker träningen på förmiddagarna vilket möjliggör spel eller egen träning efter avslutat träningspass.
Gruppindelning sker till viss del efter färdighet och intresse, men också efter ålder och kompisskap.

De allra yngsta i Golf o lek (tom 7 år) kommer att träna en vardag under 10 veckor på sommaren liksom ifjol.

OBS! Självklart kan du anmäla dig till träning även om du aldrig spelat golf tidigare!
Om du är 10 år eller äldre startar vi då med en intensiv introduktionskurs på fyra timmar (2+2) över två dagar, där målet är att väcka det riktiga golfintresset.
Därefter går man in i någon av de existerande grupperna i regelbunden träning, alternativt bildar en ny grupp.
Kostnaden för denna introduktionskurs är 500 kr och vi startar dessa kurser efterhand som det finns behov. OBS! Det krävs minst 5 och max 7 deltagare för att starta en ny kurs, så snacka med dina kompisar och anmäl dig till golfträning i Abbekås!

Är du 9 år eller yngre så kan du börja i en av våra grupper för Nybörjare utan att först gå introduktionskurs.

Ansvarig för träningen är vår pro Joakim Strandberg och han har assistans av Anton Garpevik.
I år kommer också Maja Fridh och Jonnie Johansson att fungera som assistenter vid träningarna för en del av grupperna.

Alla grupper, förutom Golflekskolan, tränar under perioden V.15 – 40, Golf o lek tränar V.24 - 33.

Klubbens policy är att alla som är med i träning ska vara medlemmar i Abbekås Golfklubb. Medlemskapet innebär bl.a. att ni har fri tillgång till klubbens olika övningsområde (ex. Knattebanan, Faxe banan, Sixtens Corner, puttinggreener etc.)

Det innebär också att ni kan sticka ut och träna på egen hand på våra stora övningsområden utan att betala något extra, vilket vi ser som viktigt för en bra utveckling och för att man ska tycka att golf blir riktigt roligt.
Ännu roligare blir det om hela familjen kan spela tillsammans, så all ni som har föräldrar som ännu inte spelar golf - se till att era föräldrar anmäler sig till Nybörjarkurs så snart som möjligt!

Avgifter träning 2018:

1 ggr/vecka 995 kr
2 ggr/vecka 2000 kr
Golf o lek tom 7 år 500 kr

Medlemsavgifter 2018:

0-7 år 220 kr
8-12 år 640 kr
13-16 år 1230 kr
17-21 år 1920 kr

Faktura på avgifterna får ni i samband med träningsstart (om ni inte redan betalt medlemsavgiften för 2018)
Anmälan görs via formulär som ni hittar här senast den 31/3.

Alla som är med i träningsgrupper och som är tillräckligt långt komna för att delta i Skånes Golfförbunds olika seriepel, erhåller utan kostnad en golfpikétröja som ska användas i samband med att man representerar Abbekås GK. Dessa tröjor är sponsrade av Netto Rör AB.
Vi vill därför att du ska ange storlek på tröja när du gör din anmälan i formuläret. Du som redan har en tröja som kan användas även detta år, får ingen ny piké detta år.
Har du däremot växt ur förra årets tröja och behöver en ny så skriver du önskad storlek vid anmälan. Den gamla tröjan som du inte längre kan ha, lämnas till kansliet.

Det går bra att anmäla till träning när som helst under året, men helst ser vi ju att så många som möjligt är med redan från början

Har ni frågor? Ring Lasse Stark på 0411 – 533233 ”tryck 2” när ni kommer fram.

Välkomna!

Juniorkommittén Abbekås GK