Herrarnas matchspel

I bifogade dokument nedan finner ni lottning samt telefonlista för herrarnas matchspel 2019.
Nytt för i år är att tävlingen inleds med gruppspel med tre par i varje grupp vilket garanterar två matcher.
När dessa är färdigspelade går vinnaren av gruppen vidare till kvartsfinal.

Reglerna för matchspelt finns uppsatt i herrarnas omkädningsrum på klubben.

Lycka till!

Matchspelet är färdigspelat

Hej Golfkamrater!

Matchspelet är nu färdigspelat. Efter en final mellan Ola Jönsson / Christian Andersson och Enders Persson / Anders Bäckman stod Christian och Ola som segrare.
Finalen övervarades av tävlingsledningen Conny och Göran. Prisutdelningen genomfördes direkt efter finalen där vinnarna fick presentkort till ett värde av 2000 kr var.
Tvåorna erhöll presentkort till ett värde av 1000 kr var. De fyra treorna kommer att få vars ett presentkort á 650 kr.
Alla priser är finansierade av era startavgifter.
Vi tackar Joakim (Golfshopen) och Dihnas restaurang för de givmilda presentkorten.

Inför nästa års matchspel kommer vi att införa några förändringar. Som exempel kommer vi att ha ett B-slutspel för tvåorna i varje grupp.
Härigenom kommer alla matcher i gruppspelet ha betydelse. Mer info om matchspelet kommer framåt våren.

Men till dess - försäkra er om att ni har en spelpartner.
Tänk på att vintern är kort och snart blommar tussilagon på våra fairways.

Med en förhoppning om en kort vinter och en tidig vår.

Tävlingsledningen

Conny och Göran