JSM Lag omgång 3

Abbekås GK:s juniorlag spelar idag tom söndag omgång 3 i JSM Lag slutspelet i Stockholm. Tillsammans med 15 andra lag gör de upp om en plats bland de fyra bästa som spelar finalspel senare i höst.

I laget spelar Calle och Cajsa Strandberg, Maja och Thea Fridh, Saga och Jonathan Chrintz, Jonnie Johansson, Vilma Evald och Maja Stark.
Ledare är Andreas Fridh och Magnus Chrintz.

Tävlingen inleds med slagspel över 18 hål i två foursome och tre singlar för varje lag. Här räknas alla resultat samman och detta resultat bildar lagets totala resultat.
Därigenom avgörs det vilka lag som får välja motståndare där det lag som är bäst i slagspelet väljer motståndare för nästa omgång allra först osv.

Vill ni följa laget och hur det går för dem kan ni klicka på bifogade länk

Vill också passa på att tacka Netto Rör, Tores Allköp, Postpac och Dreampeak AB för stöttningen av juniorernas medverkan i slutspelet.

Vi önskar laget lycka till i Stockholm!