GOLFVECKAN 2018

Även i år kommer vi att genomföra klubbens Golfvecka under V.29 dvs. den 16 - 21 juli med tävlingar måndag - lördag under veckan

Veckan inleds som vanligt med en singeltävling, Golfshopens tävling, som spelas i tre klasser.
Här brukar det vara många startande så anmäl er i tid.
På tisdagen arrangerar juniorkommittén KM i puttning på greenerna utanför klubbhuset.
Onsdagen är vikt för Snörtävling som spelas som en greensome där spelarna istället för x antal slag erhåller x antal meter snöre som man använder på lämpliga platser på banan istället för att slå ett slag.
På torsdagen spelas Tre klubbor och en putter som är en singeltävling i tre klasser där man endast får använda just tre klubbor samt sin putter.
Fredagen är sedan många år vikt för Abbekåsmiraklet som är en generationsgolftävling i par där vi hoppas på många startande och att så många som möjligt tar tag i mamma, pappa, mor eller farföräldrar, barn eller barnbarn och tar chansen och anmäler sig till en av årets roligaste tävlingar.

Vi avslutar veckan som vi gjort de senaste åren med Krögargolfen, en 4-manna scramble på lördagen, där vi har gemensam fest och prisutdelning i restaurangen på kvällen

Klicka här så kommer ni till sidan där ni hittar info om våra tävlingar och där ni också kan anmäla er.
I bifogade pdf filer hittar ni mer info om tävlingarna.

Välkomna!

Tävlingskommittén