Erbjudande nya medlemskap

Medlemskap för redan frälsta!

Aktiv plus andra klubbs medlemskap
Fullvärdigt medlemskap för golfare som redan har ett fullt medlemskap i annan skånsk golfklubb.
Ger innehavaren rätt att spela obegränsat på Abbekås GK under hela säsongen. Ger ej tillgång till rabatterad greenfee hos våra samarbetsklubbar och ej heller Sydpoolen pris.
Kan tecknas år efter år.
Pris: 4000 kr

Sommarmedlemskap
Fullvärdigt medlemskap under perioden 1/6 - 31/8 2021
Medlemskapet ger också möjlighet till att spela till rabatterad greenfee på Ystad GK, Bedinge GK, Romeleåsens GK samt Malmö Burlövs GK enligt gällande pris.
OBS! Förutsätter att man är har ett medlemskap i en annan klubb också.
Kan tecknas år efter år
Pris: 3995 kr

Ring 0411 - 533233 eller maila klubbchef@abbekasgk.se för mer information.

Vill du se alla våra olika medlemsformer? Klicka här så hittar du dem och längst ned på sidan finns också ett anmälningsformulär där du kan ansöka om medlemskap.

Andra prisvärda medlemskap

Provmedlemskap
Fullvärdigt medlemskap som ger rätt till obegränsat spel på Abbekås GK och möjlighet att spela till rabatterad greenfee på Ystad GK, Bedinge GK, Romeleåsens GK samt Malmö Burlövs GK enligt gällande pris.
Kan endast innehas under en säsong, därefter måste annat medlemskap väljas.
Pris : 3995 kr

Nybörjarmedlemskap inkl kurs
För dig som inte spelat golf tidigare men som vill börja med världens roligaste sport!
Vi startar Nybörjarkurser kontinuerligt så vill ni börja spela golf kan ni höra av er till klubbchef@abbekasgk.se eller ring 0411 - 533233
Efter avslutad kurs kan man spel obegränsat på Abbekås GK tom 211231.
Pris: 1995 kr

Vill du se alla våra olika medlemsformer? Klicka här så hittar du dem och längst ner på sidan finns också ett anmälningsformulär där du kan ansöka om medlemskap.