Veckotävlingar 9 hål

OldGirls-kommitténs (Ogk D50+)  9-håls veckogolf

Tisdagar 9 hål sällskapsgolf med första start 12:00

OBS! Nytt för i år!

• För att vi skall veta om det finns intresse vill vi ha en föranmälan senast måndag kl 13:00
  • Anmälan görs via mejl till oldgirls@mingolfklubb.se. Ange ditt namn och golf-id.
  • Kansliet bokar in namnen och bekräftelse kommer via mejl/Min Golf.
  • Ingen startavgift!
  • Om ingen anmäler intresse släpper klubben våra 2 blockade tider, eftersom trycket på banan är högt under sommaren.

Torsdagar 9 hål Pb-tävling med första start kl 10:00

OBS! Nytt för i år!

• Anmälan senast onsdagar kl 13:00
  • Anmälan görs via mejl till oldgirls@mingolfklubb.se , Ange ditt namn och golf-id
  • Kansliet bokar in namnen och bekräftelse kommer via mail/Min Golf
  • Ett scorekort/boll signeras av alla och lämnas till tävlingsledaren.
  • Minst 4 deltagare för tävling, annars sällskapsrond.
  • Startavgift 20:- ( 10:- går ut till priser och 10:- sparas i en pott till någon gemensam aktivitet till hösten)
  • OBS! Ingen pengahantering. Startavgift och prispengar bokförs och avräkning sker varannan månad via Swish.
  • Vill du inte tävla, men ändå vara med och spela är det helt OK. (ingen startavgift)
  • Gäst 50+ är välkommen ( betalar startavgift direkt via Swish +46 72 388 54 43 efter att greenfe erlagts i receptionen
  • OBS! Du måste själv efterregistrera din rond i Min Golf
  • Spel enl SGF:s Spel-o tävlingshandbok  samt AbbekåsGK lokala regler

Vi ser fram emot att träffas och spela tillsammans som tidigare och hoppas uppslutningen blir stor.