Juniorträning 2021

Välkommen till träning med Abbekås Golfklubb!!

Golfsäsongen 2021 närmar sig raskt och det är dags att anmäla sig till årets juniorträning. Starten för årets organiserade gruppträning sker V.14, exakt vilka dagar och tider återkommer vi till.

Vi erbjuder träning i grupp vid två tillfällen per vecka fr.o.m. V.14 - 40 i olika grupper utan uppehåll på sommarlovet.
Har man lite lägre ambitionsnivå finns också möjligheten att endast träna vid ett tillfälle per vecka.
Det innebär totalt 52 (alt 26) träningstillfälle, vilket vi vet främjar golfutvecklingen.

De allra yngsta i Golf o lek (tom 7 år) kommer att ha träning under några sommarveckor. Under dessa veckor har man då träning måndag - fredag ca 1 timme per gång
Exakt vilka veckor som är aktuella återkommer vi till, men det kommer att vara några veckor under perioden V.27-32
Man kan anmäla sig till en vecka eller flera om man vill det
Då tränar man i grupp fem dagar på rad och under veckan ges information till föräldrar om den fortsatta verksamheten resterande del av golfsäsongen.

OBS! Självklart kan du anmäla dig till träning även om du aldrig spelat golf tidigare!

Vi bildar grupper även för er som inte spelat tidigare eller kanske börjat med golg ganska nyligen (ex. under 2020)

Ansvarig för träningen är vår nya PGA Pro, Steve Hatton. Ni kan läsa mer om vem Steve är här

Klubbens policy är att alla som är med i träning ska vara medlemmar i Abbekås Golfklubb. Medlemskapet innebär bl.a. att ni har fri tillgång till klubbens olika övningsområde (ex. Knattebanan, Faxe banan, Sixtens Corner, puttinggreener etc.)

Det innebär också att ni kan sticka ut och träna på egen hand på våra stora övningsområden utan att betala något extra, vilket vi ser som viktigt för en bra utveckling och för att man ska tycka att golf blir riktigt roligt.
Ännu roligare blir det om hela familjen kan spela tillsammans, så all ni som har föräldrar som ännu inte spelar golf - se till att era föräldrar anmäler sig till Nybörjarkurs så snart som möjligt!

Avgifter träning 2021:

1 ggr/vecka 995 kr
2 ggr/vecka 2000 kr
Golf o lek tom 7 år 200 kr/vecka

Medlemsavgifter 2021:

0-7 år 100kr
8-12 år 200 kr
13-16 år 1300 kr
17-21 år 2000 kr

Faktura på avgifterna får ni i samband med träningsstart (om ni inte redan betalt medlemsavgiften för 2021)
Anmälan görs via formulär som ni hittar här OBS! Anmäl er så snart som möjligt så att vi kan göra gruppindelningen, DOCK SENAST DEN 7/3.

Det går bra att anmäla till träning senare också under året, men helst ser vi ju att så många som möjligt är med redan från början

Har ni frågor? Ring Lasse Stark på 0411 – 533233 ”tryck 2” när ni kommer fram.

Välkomna!

Juniorkommittén Abbekås GK