Aktuellt

Stefan Jensen vinnare av Sommarfinalen 2021

  1. Återgång till kontanter införs vid vintergolfen. 
  1. Första bollen ansvarar för pengahantering samt prisbordet/resultatredovisning. Det är svårt att hitta något annat system och även om det kan innebär en lång dag för första bollen kommer alla få sin chans att ta detta ansvar. Som tar oss till punkt tre..... 
  1. Frilottning gäller. Tanken med herrgolfen är att alla ska kunna spela med alla. Tävlingsledare ska inte heller behöva fixa och trixa. Har man bråttom hem från golfen eller är i behov av en särskild starttid är det kanske meningen att man ska stå över just den dagen. Alla kommer att få sin chans att gå ut tidigt och stanna sent. 
  1. Tee 56 gäller under vintergolfen.  Tee 64 vid vintergreener.
  1. Anmälan och lottning görs i GIT som nu. Om tävlingsledaren kan och vill skriva ut scorekort är det bra. Om inte, kan bollen fixa eget scorekort på speldagen.  
  1. Tävlingsledaren ansvarar inte för resultatinmatning. Alla ansvarar för egen handicap registrering.  
  1. Vill man ha ett individuellt pris ska man närvara vid prisutdelningen. Om man inte är närvarande går prispengarna till finalpotten. För lagvinster räcker det att en i bollen är närvarande. 
  1. Vi vill även påminna om vikten av att vi alla ansvarar för trivseln och snabbt spel. Många har lämnat kloka synpunkter på detta såsom att man är beredd att slå då det är ens tur, att man spelar en p-boll om man är osäker vart ens slag har hamnat, att man är beredd att släppa igenom om man saktar efter. 

/Herrkommittèn 

 

 

 

Resultat Vinterfinalen 2020. Se fil nedan.

Närvarolista Vintergolfen 2020/2021. Se fil nedan.

Resultat Vinterfinalen 2021. Se fil nedan.