OBS! Nytt upplägg för Herrgolfen fr. o. m. 1 juni 2021 OBS!

Till följd av det nya regelverket från och med 1 juli gäller följande för herrgolfen:

1. Anmälan sker i GIT. Anmälan senast kl 10:00 onsdag för spel på onsdag samt senastckl 15:00 för spel på lördag. Starttider skickas med epost. Ingen samling innan. Detta gäller alltid. Man kan inte dyka upp och blir inlottad i någon boll på speldagen.

2. Icke-medlemmar välkomnas i mån av plats. Abbekås GK medlemmar har företräde. Tävlingsgreenfee för gäster är 300 kr.

3. Avgift för spel höjs till 70 kr per speltillfälle. Vi återupptar skins och samling för redovisning av resultat efter avslutat spel. Vi håller sedvanlig 2 meters avstånd.

4. Minst en i bollen måste närvara för att erhålla utdelning. Om ingen i bollen finns på plats går priset till nästa man på listan. Detta gäller såväl skins som individuell- och lagresulrat.

5. Ronder registreras och resultat publiceras på Min golf.

6. Vi fortsätter med Swish tillsvidare och avvaktar med beslut om eventuell återgång till kontanter. Vinstpengar swishas senare under dagen eller under nästkommande dag. Spelavgiften ska betalas innan man slår ut.

7. Det året man fyller 20 år är man berättigad att deltaga.

8. Tävlingen spelas alltid från tee 59.

9. Vi spelar lag, individuellt och skins. En i bollen för scoren på ett kort och skriv tydligt och notera även lagresultatet, som sedan lämnas till aktuell tävlingsledare för registrering i GIT.

Hcp-registrering sker automatiskt.

Resultat Vinterfinalen 2020. Se fil nedan.

Närvarolista Vintergolfen 2020/2021. Se fil nedan.

Resultat Vinterfinalen 2021. Se fil nedan.