Golfens Dag den 20 maj

Svenska Golfförbundet och landets golfklubbar arrangerar tillsammans Golfens Dag den 20 maj 2017. Denna dag bjuder många av landets alla golfklubbar in nya golfare till en Prova På och Inspirationsdag för att locka nya, och kanske fd. golfare, till golfens underbara värld.

Temat för dagen är "Dubbelt Upp"!
De senaste åren har vi på Abbekås GK varit ganska duktiga på att rekrytera nya golfare, men inget är så bra att det inte kan bli bättre!

Säkert har de flesta golfare i sin bekantskapskrets, bland arbetskamrater, släkt, vänner och grannar någon eller några som pratat om att de ska börja spela golf, eller att det i alla fall vore kul att pröva.
Nu är det upp till oss golfare att "ta tag" i alla dessa presumtiva golfare och ta med dem till golfbanan den 20 maj.
Tillsammans med ansvariga på klubben skapar vi sedan en trevlig dag för dessa nykomlingar och förhoppningsvis blir de så bitna att de vill anmäla sig till en Nybörjarkurs hos oss på Abbekås Golfklubb.

Exakt program för dagen är ännu inte spikat, men tanken är att vi ska kunna ta emot alla mellan kl. 10.00 - 15.00.
På rangen kommer vår Pro att finnas där det är fria bollar för alla nya och de som vill ha lite enkla tips får detta då av Joakim.
Cilla och Lennart i restaurangen har lovat bjuda på korv och kaffe, de som vill testa spela lite på Knattebanan och / eller Faxebanan kan göra det.
Självklart kommer vi också att informera om vår Nybörjarkurser och vad klubben kan erbjuda i form av restaurang, boende och social samvaro.

Kort sagt - det blir en ganska fullspäckad dag för de som vill.
Exakt program kommer senare