Till sidans innehåll

Övningsområde

Abbekås GK kan erbjuda ett av Sveriges bästa träningsområden. I kombination med en av landets längsta säsonger är vi troligen Sveriges främsta träningsanläggning.

Vi har idag två puttinggreener varav den största är på 800 kvm, perfekta för all sorters puttning och två  högkvalitativa inspelsgreener för närspelsträning. Vår drivingrange sträcker sig nästa 300 m bort och har 70 m grästee samt 13 utslagsmattor (två under tak). Ett flertal målgreener med avstånd från varje matta finns också.

I vår golfstudio som ligger i direkt anslutning till rangen finns alla hjälpmedel som behövs för svinganalys.

Knattebanan har 6 st hål med längder mellan 20-45 m. Perfekt för en liten pitchtävling där man kan fila sina wedgar till perfektion.

I direkt anslutning till knattebanan ligger vårt nya träningsområde Sixtens Corner. Här kan du träna med egna bollar med slag upp till över 200 m. Dessutom är det riktiga greener. Här finns även övningsbunkrar ni kan träna i. Området kan också användas som en par-3 håls bana med fem hål på mellan 124-160 m.

Om inte detta är nog så har vi även vår korthålsbana Faxe. Det är en 9-håls Play & Pay bana med hål mellan 60-130 m där närspelet verkligen testas. Och naturligtvis är alla välkomna att prova på golf!

I övrigt finns här ett antal övningsgreener för chip- och bunkerträning.

Sixtens Corner, Övningsområde

Pitch, Chip & Bunker

Hål 1 - 77 m, Pay & Play Banan

Övningsområde

Pay & Play och Driving-Range

Medlemsansökan


Boka Starttid

Aktuellt Bokningsläge

DMI Nederbörd


  • Abbekås GK
  • Adress: Kroppsmarksvägen
  • 274 56 Abbekås
  • Telefon: 0411-533 233