Till sidans innehåll

Vår golfbana - Abbekås GK

Banan är en underbar hedbana, par 72, där de första nio hålen går mellan trädridåer i ett öppet landskap. Andra nio är mer kuperade och leds genom gamla äppelodlingar. Här spelas golf året runt. Vissa dagar då det ligger frost på greenerna kan dock spelet ske på vintergreener.

Abbekås GK kan erbjuda ett av Sveriges bästa träningsområden. I kombination med en av landets längsta säsonger är vi troligen Sveriges främsta träningsanläggning. Och i vår golfstudio som ligger i direkt anslutning till rangen finns alla hjälpmedel som behövs för svinganalys.

Så gillar du att spela golf så gillar du Abbekås GK. Oavsett om du spelar för bollträffens skull eller för att ha det trevligt socialt så passar vi dig. Det är dessutom bara ett stenkast till havet så du kan ta ett dopp efter rundan och sätta dig i vår härliga bastu. Livet kan knappast bli bättre.

Välkommen till Abbekås Golfklubb!

Medlemsansökan

Boka Starttid