Till sidans innehåll

Oldboyskommittén

Oldboyskommittén verkar för att klubbens oldboys i Kategorierna H55+, H65, H70 och H75 på ett naturligt och gemytligt sätt skall kunna umgås och spela golf tillsammans.

Vi gör detta genom att arrangera tävlingar på klubben, genom utbyte med andra klubbar, delta i seriespelet och arrangera resor "Ut i det Blå".

Oldboyskommittén presenterar tävlingsprogram för den aktiva gruppen "55+ gubbar". I princip varje tisdag och torsdag året runt arrangeras det oldboysgolf på klubben. Och vi oldboys är mycket flitiga i seriespelet med 4 lag, H65-I, H65-II, H70 och H75

Protokoll från Obk`s sista 10 möten: klicka på Klubb-Medl.sidor - Extranät

Medlemsansökan

Boka Starttid

Aktuellt Bokningsläge

Ledamöter, ObK

Ordf.Stig Stivius
Sekr.L-Å Andersson
vice ordfG-Å Lönnborn
LedamotThorsten Larsson
LedamotLeif Nilsson
LedamotRonny Ohlsson
LedamotRobert Holm
LedamotArne Skoog

Om oss oldboys

Oldboyskommittén verkar för att klubbens oldboys i Kategorierna H55+, H65 och H75 på ett naturligt och gemytligt sätt skall kunna umgås och spela golf tillsammans.

Vi gör detta genom att arrangera tävlingar på klubben, genom utbyte med andra klubbar, delta i seriespelet och arrangera resor "ut i det Blå".

Oldboys är mycket flitiga i seriespelet H-55 - H-75.

DMI Nederbörd

• Abbekås GK