Till sidans innehåll

Banguide

Vår nya strokesaver banguide finns tillgänglig både i menyn "Våra Banor" till vänster och i vår shop.

Stora Banan - 18 hål, par 72
Stora Banan är en underbar hedbana, par 72, där de första nio hålen går mellan trädridåer i ett öppet landskap. Andra nio är mer kuperade och leds genom gamla äppelodlingar. Här spelas golf året runt. Vissa dagar då det ligger frost på greenerna kan dock spelet ske på vintergreener.

Faxebanan - En Pay & Play Bana
Vi erbjuder er möjigheten att prova på att spela golf och att göra det i glada vänners lag på en 9-håls golfbana som är öppen för alla. Det krävs inga förkunskaper eller medlemskap i någon golfklubb för att prova på, utan det enda som behövs är en kort introduktion som du kan få i vår reception eller i shopen. Faxebanan är en 9-håls Play & Pay bana med hål mellan 60-130 m där närspelet verkligen testas.

Välkommen till Abbekås Golfklubb!

Medlemsansökan

Boka Starttid